Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣΗ καταρτισμένη ομάδα μας

Μαζί με μία επίλεκτη ομάδα καθηγητών, πλήρως καταρτισμένη, τα Κέντρα Αγγλικής Γλώσσας AVALON, με υψηλή ευθύνη προσφέρουν την γνώση και την επιτυχία των μαθητών στην Αγγλική Γλώσσα.
https://avalonkofou.gr/wp-content/uploads/2021/08/kofospic1.png

Εκπαιδευτικός ΣύμβουλοςΘωμάς Κωφός

Το 1985 ο ιδρυτής του Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας «ΚΩΦΟΣ», Θωμάς Κωφός έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Bolton και τις μεταπτυχιακές σπουδές (Post Graduate) του πανεπιστημίου του Bradford της Μεγάλης Βρετανίας, ξεκίνησε τον πυρήνα για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, βάζοντας ως στόχο την ποιότητα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Διευθύντρια Σπουδών / Καθηγήτρια Αγγλικής ΓλώσσαςΜαρία Μαραγκού - Κωφού

Το 1989, εντάσσεται στην εκπαιδευτική ομάδα η Μαρία Μαραγκού, επίσης με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, στο Stratford –upon- Avon School of English, στο Ιnternational House στο Λονδίνο και στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου Σκωτίας με εξειδίκευση στη διδασκαλία παιδιών ηλικίας 3 – 6 ετών, διευρύνοντας το πεδίο γνώσης και κατάρτισης πάνω στην Αγγλική γλώσσα.
https://avalonkofou.gr/wp-content/uploads/2021/08/kofospic2.png
https://avalonkofou.gr/wp-content/uploads/2021/08/alexandra-1.png

Καθηγήτρια Αγγλικής ΓλώσσαςΑλεξάνδρα – Παναγιώτα Κωφού

Με επιμελή δουλειά και αγάπη για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, φτάνουμε στο σήμερα. Το 2020 το κέντρο Αγγλικής γλώσσας μετονομάζεται «AVALON» δίνοντας μια νέα πνοή στα εκπαιδευτικά δρώμενα, καλωσορίζοντας το νέο μέλος της ομάδας μας, την Κωφού Αλεξάνδρα-Παναγιώτα, απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχο επαγγελματικής άδειας διδασκαλίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για την διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας και του διεθνούς πιστοποιητικού διδασκαλίας CELTA του πανεπιστημίου Cambridge. Επίσης είναι κάτοχος του Proficiency Diploma IT Skills του πανεπιστημίου Cambridge, Vellum Global Educational Service (πιστοποιημένος φορέας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).
Επικοινωνία
Χιονοδρόμου Παππά 2, Βόλος
Περραιβού 105, Βόλος
Δευ - Παρ 15:00 - 21:00
Newsletter